t4
   
Wachtwoord vergeten?

Hoe kunt u zich aanmelden voor het onderzoek?

Als u mee wilt doen aan het onderzoek vragen wij u zich aan te melden door het aanmeldformulier op de website www.ditisjouwleven.com in te vullen. In dit formulier dient u toestemming te geven voor deelname aan het onderzoek. U gaat dan akkoord met de voorwaarden voor deelname. Daarnaast wordt u gevraagd om een aantal vragen in te vullen om te kijken of u binnen de doelgroep valt. Na het invullen krijgt u direct bericht of u kunt meedoen. Indien u mee mag doen met het onderzoek, kunt u gelijk verder gaan met de eerste vragenlijst.

 

Drie groepen

Het onderzoek bestaat uit het vergelijken van drie groepen. Als u deelneemt aan het onderzoek, kunt u in één van de volgende drie groepen terecht komen:

 

  • Groep 1: U volgt variant A van de online zelfhulpcursus.
  • Groep 2: U volgt variant B van de online zelfhulpcursus.
  • Groep 3: U komt op een wachtlijst en ontvangt de zelfhulpcursus (de variant die het meest effectief is gebleken) zes maanden nadat het onderzoek van start is gegaan.

 

Via een loting bepalen we in welke groep u zit. De kans dat u in groep 1 komt is even groot als de kans dat u in groep 2 of 3 komt. U heeft dus 2/3 kans dat u de interventie direct kunt volgen. Tijdens het onderzoek bent u vrij om een andere (psychologische) cursus of behandeling te volgen als u dat zou willen.

 

Uitslag van de loting

Direct na de loting krijgt u via e-mail bericht in welke groep (zie boven) u bent ingedeeld. Aan de uitslag van de loting kunnen wij niets veranderen.

 

Wanneer begint de cursus?

Deelnemers in groep 1 en 2 krijgen direct na hun aanmelding toegang tot de online zelfhulpcursus. Deelnemers in groep 3 krijgen de zelfhulpcursus aangeboden 6 maanden na de start van het onderzoek.

 

Wat wordt er van u verwacht?

De cursus

Het is belangrijk dat u gemotiveerd bent om de online zelfhulpcursus in 8 tot 12 weken te doorlopen en dat u in deze periode ongeveer 4 uur per week (op voor u geschikte tijden) met de cursus aan de slag gaat.

 

Vragenlijsten

Voor het onderzoek vragen wij deelnemers maximaal 4 keer om een vragenlijst in te vullen. U ontvangt de onderzoeksvragenlijsten digitaal op een door u opgegeven e-mailadres. De eerste vragenlijst vult u in direct na uw aanmelding. De andere vragenlijsten ontvangt u 3 maanden, 6 maanden en (indien u in groep 1 of 2 zit) 12 maanden na de start van het onderzoek. Het invullen neemt per keer ongeveer 20 tot 30 minuten in beslag.

Verder>sluiten